Logotip de Adolescents.cat
anònima.rd
anònima.rd
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 03/11/15 12:12
Hi ha un noi que no se que vol amb mi i m'estic tornant boja!!
M'agradaria moltíssim que poguessis respondre aquest petit problema que tinc, t'ho agrairia molt.
El problema es que estic molt confusa i m'estic menjat el cap per un noi. Fa unes setmanes que ens vam conèixer i vam començar a parlar pel chat, ell es amic d'una gran amiga meva i pel que se, ell vol tenir lio amb mi. Però això jo no ho se del tot cert, ja que quan parlem moltes vegades ens deixem els vistos mutuament...
L'altre dia el vaig trobar en una festa i ens vam evitar tota aquesta però fent miradetes tota la estona. Al final de la festa ens vam trobar i res, vam parlar poc temps i ells desprès li va dir a una amiga que era molt guapa i que vol estar de ''rollo'' amb mi. Jo no se que fer, realment m'agradaria estar amb ell també, però es que te un comportament una mica raro i em torna boja!! Digueu-me que puc fer!! Moltes Gràcies, petonets!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:33
Hola!

Sóc l'ELisabet Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Sembla que t'està confonent perquè er chat es comporta d'una manera però de cara a cara d'una altra. El que pot estar passant és que tingui una mica de vergonya de fer el pas a parlar cara a cara.

Pots decidir fer-lo tu, o no...També et pots esperar a agafar més confiança per chat, com vulguis!

Però sembla que les coses podrien anar per aquí. Tot i això no ho sabras fins que o faci el pas ell o el facis tu! Per resoldre-ho és millor afrontar-t'hi!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: