Logotip de Adolescents.cat
Vanessa
Vanessa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 02/11/15 22:47
Estic farta d'ella i d la seva arrogancia
Hola adolescents.cat.
El cas es k la meva millor amiga i jo ja no parlem, nomes em be a parlar quan es keda sola, i jo donc, tinc k deixar a les meves altres amigas alla. El cas esk nomes som amigues kuan li interessa. La veritat es k ja no se k es una amiga de veritat, no se si ella es una amiga de veritat. El que volia es que em digesiu k e defer la proxima vegada, perk ja em comença a rallar el cap. Tambe volia saber si es normal que cada vegada que la veig (a la meva millor amiga) i em vol donar una abraçada em doni fastic. Es a dir amb les meves altres amigues no em dona fastic, es a dir m'agrada, pero amb ella es diferent.
Moltes gracies per atendrem

PS: responeu rapid siusplau, la proxima vegada k m'ho torni a fer li dire quatre paraules no molt boniques.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:40
Hola Vanessa!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

No sabem si a aquestes altures j li has dit les 4 paraules, bé...si és aixi ja saps com ha anat. Sino has fet res encara, et roposem que parlis amb ella i li expliquis el que dius a la consulta. Ella ha de saber de paraula el que li dius. Diga-.li amb calma i expressa-li com et sents per dins. Serà la manera com ella et comprendra bé. Si comenceu a discutir , voldreu tenir la raó les dues i no arreglareu res.

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: