Logotip de Adolescents.cat
palalupu
palalupu
Any: 1998
Comarca: Noguera
Data: 02/11/15 22:41
Com el puc ajudar?
Fa més d’un any que estic amb un noi, ell té dinou anys i estudia fora, esta amb un pis compartit. A vegades fuma porros i a mi no m’agrada gens, tinc por que li pugui acabar fent mal, ell ho sap i ho ha reduït una mica, però no els deixa.

Durant la setmana fuma tres o quatre dies i només fa alguns tiros, ho això em diu, quan surt de festa igual. Estant amb mi poques vegades n’ha acabat un ell sol. Tot i així em preocupa, crec que no és gaire bo però no se com actuar. Li hauria de fer saber encara més que no m’agrada? Enfada’m dubto que sigui la solució i passar-ho per alt tampoc.

Ell em diu que l’any que ve treballarà i té clar que ho deixaria, però no n’estic segura. Em costa molt decidir que hauria de fer i com portar aquest tema amb ell.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:44
Hola palalupu!

Sóc l'Elisabet Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs està bé que ell sàpiga la teva opinió sobre els porros! Això és el que pots fer, només transmetre el que en penses.

Ell decidirà què fer, però no tenim el dret a fer canviar a l'altra, només podem dir-els- hi la opinió i el que ens preocupa.

Sembla que ell t'ha escoltat i et respecte, perquè ha reduit el consum. Doncs això és important! Valora el que si t'agrada i no us capfiqueu amb aquest tema!

Endavant

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: