Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 02/11/15 22:02
que he de fer
hola adolescents, necessito ajuda. Tinc un "cacao" mental amb el tema de l'amor. Fa cosa de dos mesos vaig conèixer un noi, al principi el veia com un amic però desprès em sentia cada cop més agust amb ell, m'anava agradant cada cop més. Però em vaig enterar que esta de lio amb una noia. El que passa es que tontejem molt llavors no se que fer, si oblidar-me d'ell o fer-me il·lusions amb ell.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:28
Hola! Sóc l'ELisabet Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs hauras de decidir si dir-li alguna cosa i esperar un temps a veure què passa.

Si tontegeu és important que tu tinguis les coses clares, perquè potser ell s'està enamorant o potserés que li agrada tontejar i prou...


Tu decideixes!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: