Logotip de Adolescents.cat
marta
marta
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 02/11/15 19:59
tinc gelos de les meves amigues
Hola,
Tinc 14 anys i el problema es que el meu novio passa més temps amb les meves amigues que amb mi i això em posa molt gelosa. No sé que fer, si dir-li a ell, a les meves amigues o callar i deixar que passi. Alguna altra amiga ja m'ha intentat ajudar però al dia següent torno a tenir gelos. Li vaig dir a una d'aquestes amigues que intentes anar menys amb ell però el que ha fet es passar encara més temps al amb ell i em fa por de que totes reaccionin igual.
Moltes gràcies, petons!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 17:26
Hola Marta!

Sóc l'ELisabet Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs entenc que et sentis així...una relació ha de tenir temps per compartir junts i temps per estar amb els amics. Si no ho trobes just i equivalent, doncs has de parlar amb ell. Una relació es construeix des de la confiança, per això és tan important poder dir a l'altre com ens sentim. Si no ho veieu igual ho heu de parlar i arribar a un pacte.

Els dos heu d'estar bé i a gust! La relació ha d'encaixar pels dos, no només per un.

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: