Logotip de Adolescents.cat
lleidatana
lleidatana
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 02/11/15 15:33
La meva amiga
Holaaa,

Em preocupa la meva amiga, ella te 19 anys i un dia de compres va conèixer un noi, aquest noi te 29 anys. El cas es que van començar a xarrar pel whatssApp i van fer-se amics. Fa un temps que son mes que amics, no se si tenen una relació pero es fan petons, s'agraden i tal... Des del primer dia s'habia que això passaria, a mi em preocupa molt els 10 anys de diferència, perquè cadascún esta en una etapa diferent de la vida i com aqell que diu ell ja esta a la edat de ser pare, formar familia...
Fa uns dies que ell li va proposar de seguir endavant o quedar-se en amics perquè sap que a ella la diferència de edat l'afecta.. Ella esta bastant ratllada perquè no sap que fer i jo com amiga seva l'aconsello que ho deixin estar i siguin sol amics però ja hi ha un sentiment fort i no em fa cas. Em preocupa.
Que li aconsellarieu...

Gràciesss!! :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/12/2015 16:37
Hola catalaneta,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Entenem que estiguis preocupada, però aquesta decisió l'ha de prendre ella, perquè si la pren influenciada per tu, és molt possible que no n'estigui del tot convençuda i et culpi de les conseqüències. L'amistat no es basa en donar consells, sinó en estar al costat de la persona quan ens necessita.

Fes-li saber que li fas costat, dóna-li la teva opinió amb els teus arguments, però deixa que ella decideixi, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: