Logotip de Adolescents.cat
ceelia
ceelia
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 01/11/15 17:49
El noi que m'agrada té novia i...
Hola! Sóc una noia de 15 anys i faig 4t d'ESO. Fa molt de temps que m'agrada un noi d'un curs més, però hi ha un petit problema, ell té nòvia. Se'ls veu molt enamorats des de fa, que?, un any i mig mes o menys.
Mai he parlat amb ell però no m'hi puc resistir igualment. És molt guapo i no se'l veu el típic tonto que xuleja del bon cos, etc. No sé què puc fer. En algún cas he intentat oblidar-me d'ell però no ho aconsegueixo. Ell em mira molt i fa temps em fa donar molts likes seguits a Instagram.

Quina és la vostra proposta?
Molt d'amor adolescents!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/12/2015 16:50
Primer de tot, gràcies per la confiança!

En segon lloc dir-te que, erquè hi hagi amor, ha de ser recíproc i sempre dic que si li agrades a algú voldrà estar amb tu i no estarà amb una altra persona, per tant, has de valorar si realment vols gastar energies amb algú que ja té parella...
sÉ que és dur però és la realitat...

Per oblidar-lo... has de deixar d'estar pendent d'ell...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: