Logotip de Adolescents.cat
anonima17
anonima17
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 01/11/15 16:48
ESTIC FARTA DE L'ESCOLA
hola adolescents

El cas és que estic fartissima de l'escola !!!

no puc més,els profes és passan moolt amb els deures,i no ens deixen temps per la vida personal.
Cada cop estic més desmotivada a l'escola,no m'interessa res del que fem i tampoc tinc bones notes,he d'admetre què sóc una persona una mica ''vaga'' i ara hauria d'estar fent deures,noto que aixó dels estudis no és per mi,i tinc por de repetir curs o treballar de algo que no m'agrada,necessito trobar algo a l'escola que em motivi i poder ser feliç !!!

Ademés noto que els meus pares mai estan orgullosos de mi,necessito que ho estiguin,no els vull decepcionar,la gent es pensa que sóc tonta i que no serveixo per res !!! els hi vull demostrar que aixó no és veritat!!
Cada dia em sento més inutil, que puc fer???
Graciès per escoltar-me adolescents,petonsss!!!!!!!!!!!!!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/12/2015 16:45
I si busques ajuda amb algun orientador escolar o amb algun professor que t'ajudi a organitzar-te millor per estudiar i que no se't faci tant pesat el fet dhaver d'estudiar?

Possiblement si demanes ajuda i aprens a estudiar més bé, tindràs més bones notes, et motivaràs més i buscaràs allò que et fa ser feliç...

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: