Logotip de Adolescents.cat
Gulis
Gulis
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 31/10/15 22:18
Les meves amigues ja no em volen, m'estic tornant boja...
Hola,
tinc 14 anys i la gent del meu curs comença a sortir i fumar i totes aquestes coses. Els meus pares són molt controladors i quasi bé mai puc quedar amb les meves amigues. El que passa és que elles sí. Som 3 amigues. Elles dos ara van super juntes i em deixen molt de banda. M'estic cansant la veritat, però no puc deixar-les de banda... Som de les populars del curs i tots els nois van amb nosaltres. Si em separo d'elles em quedaré super marginada al cole... Però elles passen de mi. Només tinc "amics" nois ja que per elles, sembla que jo no existeixi...
Estic molt sola i ploro totes les tardes... Ajuda siusplau.

PD: sobre tot que aquesta consulta sigui anònima si us plau
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/12/2015 16:43
Hola GUlis...

Doncs et proposem dues coses:

1- Que parlis amb les teves amigues i els hi expliquis com et sents...

o

2- que valoris si realment vols estar amb elles només perquè són les populars. L'amistat de debò és això? Creus que podries trobar amics que t'estimessin i a qui estimessis per com són no per com de populars són?

Tu mateixa has de trobar la resposta...

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: