Logotip de Adolescents.cat
sireneta
sireneta
Any: 2000
Comarca: Garraf
Data: 31/10/15 18:41
millor amiga i nois
Ola!!! Tinc un problema bastant raret i complicat, a mi havans m'agradava un noi i vam sortir, després o vam deixar, i fa uns dies li e dit k em torna a agradar perque es veritat, pero no vull sortir tan dhora amb ell si no esperar una mica.
Ultimament e parlat molt amb un altre noi que vaig coneixer fa poc i e descobert k som iguals. Sempre pensem el mateix, tenim la mateixa opinio de tot, ell m'enten i tot aixo, i crec k me pillat d'ell. Osigui que m'agraden dos nois a la vegada... Aqui ve el gran problema: quan li e explicat això a la meva millor amiga ella ma dit que també li agrada el noi que s'assembla tant a mi i aixo es una putada, peerk jo no podria sortir amb ell ni que vlgues, ella ja em va fer aixo anteriorment, a mi magradava un noi, jo li agradava a ell pero per culpa seva no podiem sortir perk a ella tambe li agradava i em va dir que si sortia amb ell no em tornaria a parlar. Es bona amiga i no la voldira perdre pero esque ja e deixat ecscapar lamor un cop per culpa seva i aquest cop no se que fer ja... Apart de que no se quin dels dos m'agrada, jo li agrado als dos, pero ells no saben k ami magraden els dos a la vegada aixi que es un lio gegant
Moltissimes gracies!!! :"(
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/12/2015 16:41
Hola Sireneta!

Veiem que tens un parell de dificultats: que amb la teva amiga us agrada el mateix noi i que a tu t'agraden dos nois.

Potser el millor que pots fer primer és aclarir-te per veure quin dels dos nois d'agrada més ja que potser poses en joc una amistat i descobreixes que t'agradava més l'altre noi.

Abans de fer un moviment amb un noi o amb un altre... o amb la teva amiga... hauries de descobrir per qui sents més...

I això només t'ajudarà el temps i a valorar qui t'atrau més i amb qui t'imagines més futur...

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: