Logotip de Adolescents.cat
seeking_happiness
seeking_happiness
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 31/10/15 11:12
Com li dirieu...? 31·10·15
Holaaa Adolescents!!!!
Mira comencem des del principi, nose si li agradu, perque sempre a classe quan em giro per parlar amb una amiga (que se seu al davant d'ell) el pillu miranme, i molts mes cops vec que em mira, a part que ha principi de curs em va obrir per whatsapp i em va dir que li agradava, i em va dir si a mi ell magrada, i jo pues en aquell moment no m'agradava, i li vaig dir que no, i llavors ell em va dir que era una broma (pero no o se segur que ho fos). La cosa es que nose si li agradu, se que la unica manera de saber-ho es preguntanli...
Faig el consultori perque li vull dir que m'agrada per saber si jo a ell tambee! Com l'hi dirieu?? (esque tb soc una mica timida per aixo vull saber com li dirieu).
Responeu contra abans millor!
Gracieeees! Molts petooons =3
PD: Osentu per les faltes
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: