Logotip de Adolescents.cat
9-7-15
9-7-15
Any: 2000
Comarca: Alt Penedès
Data: 29/10/15 18:22
EL MEU PARE M'HA CASIGAT PER FOLLAR AMB EL MEU NOVIO
Hola un altre cop, vaig intentar fer una consulta pero ho vaig enviar sense volguer avans de acabar d'escriure.
Bueno donç el que em passa esk tinc 15 anys, i estic sortin amb un noi fa 4 mesos, pero es el millor que m'ha pogut passar fins ara mateix, es la meva meitat perfecta. L'altre dia estava fen-ho amb el meu novio i el meu pare ens va pillar. Ell es va enfadar amb mi, com si agues fet mal a algú..., nouse, m'ha castigat 1MES sense veure al meu novio, ja de persi que viu lluny (1h 20min) amb tren, ara a sobre em casiga un mes sense poguer veurel. Em va dir que amb 15 anys jo no max de fica al llit amb ningu i li vaig preguntar que perque i em va dir, que perque ell era el meu pare, i ell decidia. Jo estic feta un lio. que esta malament fer-ho amb algu que tu vols, perque tu vols, simplement perque ho vols fer.? Ell mesta donan a entendre que ho estic fen malament, que e fet una cosa que no es pot fer....??? necessito saber si es ell que pensa aixi o soc jo que em penso que es normal, nouse... Gracies *-*
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/12/2015 16:32
Hola!
Doncs el que t'ha passat és molt dur! tant per tu com pel teu pare.

Per tu perquè t'estimes a la teva parella i tens ganes d'estar amb ell i pel teu pare perquè se li fa complicat entendre que estàs creixent i que tens relacions sexuals. (Pels pares sol ser un moment molt dur i que els hi costa assumir-ho).

Crec que el millor que pots fer és parlar amb el teu pare de com et sents. Intentar entendre i dir-li que entens que per ell és complicat.

No sé si pots parlar també amb la teva mare.

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: