Logotip de Adolescents.cat
Riallera
Riallera
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 28/10/15 20:52
M'agrada un nen i no sé què fer
Hola sóc una nena de 15 anys i m'agarada un nen de la classe desde fa 3 anys, que és el meu millor amic desde sempre. Fa 2 anys li vaig dir que m'agradava però no em va respondre, i el cap d'una setmana li vaig dir que no m'agradava, però al cap de 2 mesos em vaig a donar que encara m'agradava, i ara no sé que fer, si dir-li o esperar-me.
Ajuda!!!! No sé què fer.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/12/2015 16:18
Bona tarda Riallera,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per confiar en nosaltres i plantejar-nos els teus dubtes.

El que et direm és que posis en una balança: arriscar-te i dir-li el que sents, tot i córrer el risc que ell et pugui dir que no, o seguir com fins ara sense saber el que ell sent? Sempre que volem dir-li a algú el que nosaltres sentim correm el risc de no ser correspostos, això no ho podem evitar, som nosaltres els qui hem de decidir si volem o no córrer aquest risc.

Molta sort!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: