Logotip de Adolescents.cat
sireneta
sireneta
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 27/10/15 22:31
són dos i jo una
Ola ! primer de tot t'explicaré el meu problema. A l' estiu vaig estar sortint amb un noi molt simpatic agradable i tot però després o vam deixar perque mai quedavem ni res, ara ha començat el curs i m'he adonat que em torna a agradar. Al explicarli, ell em va contestar que jo també li agradava però aquest cop per si de cas encara no em començat a sortir.Aqui ve el problema: a classe m'han assentat amb un noi al costat que jo casi no conec, però en els ultims mesos em agafat una confiança increíble, i em sembla que li agrado, es casi segur. Ara jo no se que fer. M'agraden els dos!!! i tampoc estic segura de que m'hagi deixat d'agradar el de lestiu.. siusplau ajuda! els dos son simpatics amb mi no n'hi ha cap amb el que em senti millor que amb l'altre, per tant no se que fer. si que es veritat que un es mes raret, com jo i laltre el tipic nobio... Moltissimes gracies per la vostra ajuda!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/12/2015 15:44
Bona tarda,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

Dir-te que és normal que ens puguin passar aquestes coses, sentir-nos atrets per dues persones diferents. El més important és que no vulguis córrer per veure amb quin dels dos vols estar. Pensa que com més t'obsessionis per descobrir qui t'agrada, més et bloquejaràs i més et costarà. Per tant, calma. Deixa passar el temps i a poc a poc aniràs veient quin dels dos encaixa més amb tu, no com amic sinó com a parella.

Molts ànims!!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: