Logotip de Adolescents.cat
carlonchi
carlonchi
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 27/10/15 22:03
Les segones oportunitats, poden ser bones?
Hola Adolecents!!!

Ja fa uns mesos, vaig tallar amb el meu novio, potavem 11 mesos però ell em va ser infiel. Jo no crec que ell ho fes perquè si, eren les festes del poble i tothom saps que poden passar coses. Tots dos seguim enamorats mútuament però les meves amigues em diuen que no torni amb ell perquè em pot tornar a fer mal.
A qui faig cas, a les amigues o al cor?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/12/2015 15:53
Hola Carlonchi!
Doncs t'has de fer cas a tu mateixa més que al teu cor... seria una combinació del cor i el cap. Tu pots perdonar-lo? pots tornar a confiar en ell?
Evidentment que podria tornar a passar però si tu estàs convençuda de que li vols donar una segona oportunitat, ets tu qui ho ha de decidir i no les teves amigues!
Ànims!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: