Logotip de Adolescents.cat
Carleta
Carleta
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 27/10/15 20:20
Estic feta un embolic! Ajuda amb un noi sisplau!
Hola, estic feta un embolic, hi ha un noi a la meva classe que em mira molt, i m'agrada. El que passa es que no m'atreveixo a parlar-li, i ell tampoc fa cap esforç per parlar amb mi, només em mira i em somriu i llavors jo em poso molt vermella i també li somric. Es que em busca la mirada i pels passadissos també em mira i la veritat es que no se que fer.
Creus que hauria de parlar amb ell? O sigui, tinc el seu whats perque li vaig demanar a una amiga, pero ell no te el meu.
Què faig? Em fa molta vergonya parlar amb ell, però en realitat vull. Necessito ajuda i no se com fer-ho! De veritat que m'agrada molt aquest noi.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/12/2015 15:52
Hola Carleta!
Doncs has d'estar disposada a ceuar aquesta vergonya... i a pensar en que pot anar bé o no. Si cap dels dos fa el pas... sempre quedarà així... potser pel whatsapp et pot resultar més senzill però no oblidis que també és molt important que us acosteu en persona ja que si parleu molt per whatsapp però no us dieu res quan us veieu... no serà complet del tot!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: