Logotip de Adolescents.cat
lolalola16
lolalola16
Any: 1999
Comarca: Andorra la Vella
Data: 27/10/15 10:47
no se si quedar amb ell
hoola!!!!
primer de tot gràcies per el consultori, espero que hem pogueu contestar.
durant aquets ultims dos anys vam estar tontejant, tornavem, ho deixavem... I em va demanar per sortir uns quants cps pero jo sempre li deia que no perque o no volia una relacio o en aquell moment jo havia passat pagina. Pero fa poc que hem tornat a parlar i he tronat a sentir algu per ell ii vam estar parlant sobre lu nostre i aquet divendre ma dit que si quedavem. Jo ho he acceptat pero no se anar o no basicament perque poden passar dos coses: que ens liem i sortim o que em digui algu dolent i que em fagi mal i apart tampoc estic segura de començar una relacio amb ell.
Em podeu ajudar? GRacies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/12/2015 15:36
Hola lolalola16!

Primer de tot, crec que has d'aclarir què sents tu. Això no hauria de dependre de com va tot si quedeu sinó sabent què sents tu realment perquè sembla que vagis una mica perduda.

I si veus que sents coses per ell, has de valorar si t'arrisques o no a que passin coses bon es o no tant bones. No pots pensar que anirà malament i que et farà mal sense haver-ho viscut.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: