Logotip de Adolescents.cat
nawnaw
nawnaw
Any: 1996
Comarca: Barcelonès
Data: 25/10/15 20:38
Bullying (que NO surti a la web sisplau!!!!!!)
bones,
no vull que això surti a la web perquè es pot liar molt la troca i no m'agradaria que això passés... Tinc una amiga que està patint bullying i no sé com ajudar-la, no sé què fer.. ens demana ajuda a mi i a una altra amiga (per un grup de whatsapp que tenim ) i es pregunta com aturar-ho... jo no sé què dir-li.. també vaig patir bullying però no era el mateix i no era tant fort... ella rep trucades anònimes, l'insulten a classe, tothom la mira amb fàstic a l'insti i ningú li fa cas, etc etc... no sé com ajudar-la i no sabia a qui preguntar així que he pensat que vosaltres potser podrieu haha

sispau que aixo no surti, en serio.. seria una putada molt gran
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/12/2015 09:15
Hola nawnaw,
publiquem la consulta al consultori però demanarem a redacció que no la converteixin en notícia ni la publiquin al web.

Doncs el que hauria de fer la teva amiga és demanar ajuda a algú de confiança (pares o professorat) ja que el bullying és un tema molt seriós i millor prevenir abans que pugui passar alguna cosa més greu.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: