Logotip de Adolescents.cat
Elia
Elia
Any: 1999
Comarca: Baix Penedès
Data: 22/10/15 23:36
Amiga?12345
Resulta que aquest any ha vingut una amiga meva al cole que vaig jo. En menys d'un mes s'ha fet amiga i, li cau be a tothom, i això em provoca enveja. També hi havia un noi que m'agradava, i ella ja hi es amiga com si fossin de tota la vida... A més per ficar un exemple, l'altre dia nose perque vaig dir que em feien por els ratolins, i la meva amiga em va dir: nono, a tu no et fan por els ratolins, li fan por a la Clara (una altra), i em vaig quedar amb una cara de ??????!!!!. Enfi, que estic bastant perduda perque sento que s'ha apoderat del meu espai de tranquilitat, i tambe que a la gent que conec de fa temps i als meus amics, els hi cau millor la meva amiga que jo!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/12/2015 08:58
Hola Èlia, primer de tot gràcies per la confiança.

M'agradaria que pensessis que no t'està robant el teu espai sinó que teniu coses en comú. Pots valorar si podeu compartir coses plegades o no.
Però pensa que el teu espai, TU, ets única i per molt que hi hagi algú que arribi i tingui coses similars a tu o que faci coses com tu, o que faci els mateixos amics que tu... l'Èlia sempre serà l'Èlia.
Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: