Logotip de Adolescents.cat
Juls🌻
Juls🌻
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 21/10/15 16:23
Ell💕
Fa un mes unes amigues hem van presentar a un noi, un any més petit. Ens vam parlar i el dia seguent el vaig parlar pel whatsapp fins que hem va dir que s'havia enamorat de mi. La setmana seguent vam tornar a sortir a les festes i ens vam liar, després hem va coneçar a parlar diferent, en aquell moment jo ja m'havia pillat d'ell. No hem volia dir q li passava amb mi, simplement tenia por. Ell ja no vol res amb mi i fa questió d'uns dies hem va demanar un temps ja que no vol parlar amb mi perque es sentia agobiat i jo estic molt pillada. Com puc fer perque hem torni a obrir? Que el torni a conquistar com abans? No hem vol ni veure. Sisuplau ajuda😢😍
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/12/2015 13:46
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs ara mateix respectar el que t'ha demanat: temps i distancia! i a l'hora pensar si aconseguiras alguna cosa si segueixes insistint..

També hauras de valorar si a tu t'agrada algu que un cop es lia li deixes d'agradar. No és molt normal,no? Pot haver-hi més gent que valori altres coses o tingui la curiositat de conèixe't més? Quin tipus de persona vols amb tu?

Disfruta i escull a qui et faci sentir bé! Tot arriba quan ah d'arribar i de mentres hem de disfrutar del que tenim!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: