Logotip de Adolescents.cat
elenaa
elenaa
Any: 2015
Comarca: Vallès Occidental
Data: 20/10/15 22:52
M'he començat a tallar...
Hola,
Tinc 14 anys hi fa molt poc em vaig començar a tallar el canell, però, no només ho he fet una vegada sinó moltes més (Porto ja com sis vegades). Realment no se perquè em tallo però la veritat és que ja no em fa mal i tinc molta satisfacció.
El meu problema és que no se com tapar-me el canell, ja que hi faig natació hi entreno als matins i les tardes, com m'ho podria tapar? A més, quin problema hi ha en tallar-se?
Moltes gràcies per l'ajuda.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/12/2015 13:43
Hola! Sóc l'Elisabet AUlet. Psicòlgoa d'Interpersonal

Doncs tallar-se no té res de positiu, aquest és el problema, bàsicament és una forma de maltractar-se...quan acabes de fer-ho doncs no s'ha solucionat res...potser sents satisfacció però allò que t'ha portat a usar aquest mètode segueix igual.

Pots pensar en altres maneres de solucionar-te la vida i aprendre a tenir recursos que t'afavoreixin..Com estaràs d'aqui a 3, 5 i 10 anys si et segueixes tallant?

Tu decideixes, si vols hi ha altres alternatives...pots descobrir-les, curiosejar en provar altres coses quan estiguis estressat, trist o enrvios, o fins i tot pots demanar ajuda...

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: