Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 1998
Comarca: Fenolleda
Data: 18/10/15 20:41
VULL GUANYAR FAMA/POPULARITAT
Soc un noi que sempre li ha agradat la fama i ser conegut he fet algunes coses per tenir fama pero no he aconseguit gairebe res, m'agradaria que m'ajudesiu a guanyar fama perfavor!!!
Consells i aixo plis
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/12/2015 15:38
Hola anònim!
No sé ben bé per a què vols aconseguir la fama. Quina és la finalitat de voler tenir fama? i a on seria... a l'institut? a la vida? no sabem ben bé a què et refereixes quan parles de fama. Però, més enllà d'això, abans de poder aconseguir la fama en alguna cosa, potser et puc dir que és molt més senzill aconseguir la fama en allò que realment t'agrada, per tant, busca què t'agrada, esforça-t'hi i la fama anirà venint mica en mica.

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: