Logotip de Adolescents.cat
Us estimooo adolescents!!!
Us estimooo adolescents!!!
Any: 1998
Comarca: Alt Penedès
Data: 18/10/15 17:55
Mai he tingut novio...
Hola!!!
Des de fa 1 dia que he començat a sortir amb el meu primer novio... Però jo mai ne tingut i em fa molta cosa perquè nose si estic llesta, estic moooolt nerviosa que fins i tot tinc ganes de bomitar i nose com ho he de fer tot. Perquè mai he donat tampoc un petó i em fa corte, noss com e d'anar al seu canto, em fa cosa que la gent em vegui i fins i tot m'estic pensat de dixar-lo ja, sol perquè tinc por.
Em podrieu ajudar pliis.
Petons!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/12/2015 11:25
Hola!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Docns entenc com estàs...és antural tenir nervis en aquestes situacions!! No te'ls vulguis treure, t'ajudaran a preparar-te per la situació! No tiris enrera pels nervis...Què és el pitjor que pot passar? Ets capaç de soportar-ho? se t'acabarà la vida? No,oi? doncs endavant, confia en la teva part de valentia!! Dóna't una lliçó a tu mateixa!!!

Ho veus com una amanaça i realment és una oportuntiat per créixer, confiar, ser valenta i aprendre...i si a més funciona, aprendre a estimar!

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: