Logotip de Adolescents.cat
...
...
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 17/10/15 22:39
Amor impossible?
Hola,
Soc un noi gay, fa bastant que he sortit de l'armari i m'he enamorat d'un altre noi. Aquest noi és hetero, però hi ha vegades que em fa dubtar sobre la seva sexualitat. És un noi molt carinyós amb mi, tenim una relació molt íntima amb molta confiança, fins i tot ens em dutxat i em dormit junts... Ell sap tots els meus secrets, incloent que soc gay. Crec que sospita que ell m'agrada.
La meva millor amiga diu que no tinc esperances amb ell perquè ella creu que és hetero, però jo no perdo la fe. Siusplau necessito ajuda. Què puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/11/2015 10:50
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Preguntant-ho directament és l'única manera de saber del cert què sent una persona. Intenta tirar-li alguna indirecte i veure com reacciona. Si ell no et segueix.... potser hauràs de valorar la possibilitat que la vostra amistat és simplement això: una gran amistat, sense altres intencions.

Sabem que fa mal quan l'amor no és correspost, però potser és més dolorosa la incertesa, no?

Una abraçada i molts ànims!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: