Logotip de Adolescents.cat
ana15
ana15
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 17/10/15 12:28
sos!!!
Hola, bon dia!!
Nose que fer!! Un dia em vaig quedar a dormir a casa d'una amiga, i té un germà mes gran. Aquella nit el seu germà em va demanar lio, i jo li vaig dir que si. A mitja nit em vaig escapar i vaig anar a la seva habitació i ens vam liar. Des de aquell dia no parem de mirar-nos, de parlar... i volem repetir. Però nose que fer perquè m'agrada estar amb ell i em sento be, però no sap ningú que ens em liat, i nose com dir-li a la meva amiga!! I ell té 22 anys i nose com fer-ho...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/11/2015 10:46
Hola Ana,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Per què no proveu de quedar algun dia per anar a prendre algo o donar un vol? Així podreu tenir una estona d'intimitat i veure què passa.... Si tots dos teniu ganes de veure'us, segurament us serà fàcil trobar un dia per quedar! Llavors podràs veure quin tipus de relació vols tu i vol ell.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: