Logotip de Adolescents.cat
Pmpl
Pmpl
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 16/10/15 21:34
No se que fer!
Hola, sóc un noi de que fa 2n de batxillerat a Vic i el problema que tinc és que m'agrada una noia. Va a una classe diferent que la meva i l'unica hora que ens trobem (que fem classe junts) és a l'hora d'optativa. El problema és que ella m'agrada i jo nose si li agrado. Normalment ens fem miradetes però ningu dels dos fa cap gest, osigui ens mirem amb cara de poker. Pel passadis algun cop també ens hem creuat mirades, però com ella és una noia popular i jo doncs soc un tiu normal no se com entrarli ni com mostrarli més que m'agrada. AJUDA, algun consell per mostrar d'alguna manera com fer que se nenteri que em mola?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/11/2015 09:36
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Carai quina emoció no? Sembla que tots dos sentiu curiositat l'un per l'altre... així que potser haureu de començar a intercanviar alguna conversa, no trobes? Comenceu saludant-vos, parlant de l'optativa.... i deixa que mica en mica les converses es vagin obrint a altres temes que us interessin (aficions, sèries, altres assignatures, amics, plans de cap de setmana....) així us anireu coneixent i podràs saber si et continua agradant ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: