Logotip de Adolescents.cat
Will
Will
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 16/10/15 15:49
Ajuda!!!♥♥♥
Hola adolescents,
Soc una noia i vaig a trecer d'eso i necesito consell perque m'he enamorat d'un noi de primer de la eso. M'he enamorati no puc deixar de pensar en ell pero al ser dos anys mes petit, si li confesses el que sento per ell no podriam estar junts perque hi ha massa edat que ens separan i em mirarien malament. Pero si no li dic hem sembla que no podre anar al insti sense deprimir-me. Ajudeu-me porfa!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/11/2015 09:17
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

I si abans de declarar-te intentes conèixer-lo una mica? Parlant amb ell sabràs com és, quines aficions té, quina és la seva manera de ser.... i així potser podràs fer-te una idea més clara de si t'agrada o no.

Si després de conèixer-lo una mica més et continua agradant.... llavors sí que serà el moment de decidir si li dius a ell o si prefereixes oblidar-lo.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: