Logotip de Adolescents.cat
Green Tea
Green Tea
Any: 1999
Comarca: Noguera
Data: 15/10/15 18:29
Estic confos
Hola!
L'altre dia vaig anar a la fira d'un poble proper al meu, allí vaig veure un noi que me semblava interessant. Al ser un poble trobar algun noi que et també sigui com jo es molt limitat, a més els nois que ho son no es que m'atreguin, sóc gay i ell també, que com ho se? doncs vaig investigar per les xarxes socials. No se que fer, cada vegada penso més amb ell, i crec que estic apunt de pillam d'ell. Que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/11/2015 09:05
Hola Green Tea,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Hi ha persones que des del primer cop d'ull que ens atrauen! No sabem explicar ben bé què és, però tenen algun punt que ens agrada i apareix aquesta atracció. Sembla que t'hauràs d'apropar a ell per saber si també ha sentit el mateix, no creus? Intenta iniciar alguna conversa amb ell, a veure com flueix.... i així també observar si encara t'atrau, o si et comença a agradar més.

Si no t'hi apropes... serà difícil que ell sàpiga que t'atrau, no creus?

Una abraçada!
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: