Logotip de Adolescents.cat
Lsb00
Lsb00
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 13/10/15 22:24
No se si es l'edat o... NO HO SE!
Molt bones...!
Tinc 15 anys i no se que es el que em passa, tinc la necessitat de ser estimada i no utilitzada. No se que es el que faig malament,però sempre que agafo confiança algu, acaba sent que estaba amb mi per algun motiu, i ara em fa molta por que m'ho tornin a fer i realment no se que fer. Em diuen borde, antipatica que per com soc amb les persones , sempre intento no abrir-me gaire amb les persones per por.

Em podrieu ajudar?
Mil gràcies! :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/12/2015 09:02
Doncs és molt possible que quanta més por tinguis, més tancada et tornis i més mal et facin.
De vegades, les persones ens fan mal sense voler (i de vegades volent, també) però no per això hem de deixar de confiar en la gent. Només si confies i si et mostres sense por trobaràs algú amb qui realment vulguis estar i hi estiguis bé.
Ànims

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: