Logotip de Adolescents.cat
Fangirl.
Fangirl.
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 13/10/15 15:20
No em fa cas.
Hola. L'any passat, va vindre un noi nou a l'institut. Vaig començar a sentir moltes coses per ell. És dos anys més gran que jo. Com que sóc una persona bastant oberta, li vaig dir als meus amics. I desgraciàdament, un d'ells va anar escampant els meus sentiments fins que van arribar a ell. La gent de la seva classe parlava amb mi sobre per què m'agradava o què sentia exactament per ell. D'alguna manera m'ajudaven, però per l'altra banda, ell ja s'estava cansant de mi. Parlàvem, ens miràvem constantment... Un dels seus amics va decidir preguntar-li per què no intentava tenir alguna cosa amb mi o un ''lio''. Ell va dir que era massa petita per ell i que quan jo fos una mica més gran en parlaríem. Ho vaig entendre i no em vaig derrumbar per això. Aquell any va ser bo per mi ja que almenys ens comunicàvem. Tot va cambiar aquest septembre. Tothom em deia que jo havia fet un gran canvi i que li agradaria, que se'm veia més gran. Però ell es va tornar ''macarra'' i molt passota. No em parla ni contesta als meus missatges, em dóna indirectes de que per molt que volgués no tindría res amb ell. Una amiga va parlar amb ell i li va dir que no era just que m'estigués fent tot aquell mal. Ell va dir-li que era veritat i que em parlaria i que intentaria fer-me cas. Doncs res. Sé que m'està fent molt de mal i que he de passar d'ell, pero no el puc oblidar. És impossible. No puc més. Què faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:50
Hola!

Doncs ahir una companya meva va penjar aquest post al facebook. Et suggereixo que el tinguis en compte:





( Posa't al facebook d'Interpersonal si no veus l'enllaç i es va publicar ahir: què fer epr oblidar una persona.)

centra't en tu i en els teus plans i cada dia veuràs que hi penses una mcia menys. Segueix els consells del post! Estigues amb persones que et sumin, no que et restin!

Endavant

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: