Logotip de Adolescents.cat
bluegirl
bluegirl
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 12/10/15 22:51
Mmm... què faig?
Hola,
veuràs, de manera inesperada, a la meva vida, hi van entrar dos nois. Els dos els vaig conèixer el matix dia i amb els dos vam començar a parlar cada dia pel whatsapp. Els dos m'atrauen i m'agraden moltissim, i sembla que a un també li agrado per moltes coses que em diu o fa ("tirades de canya" o coses cursis que em diu) i amb l'altre hi he quedat una vegada. No sé què fer, porto un lio mental bastant important i sé que el temps ho ajuda a aclarir tot, però bàsicament sóc una persona que s'impacienta bastant quan les coses no estan definides. De quina manera podria aclarir el que sento? He intentat fer una llista de pros i contres, però només pel fet que m'agraden no els hi trobo cap defefecte. Em farieu un gran favor si m'ajudessiu!

Mersiiii adolescents.cat, sou molt grans! :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:43
Hola bluegirl!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal. Docns ja estàs fent coses, no cal que estiguis impacient, si ja fas coes. Has fet aquesta llista! Vas observant i pensant què fer! Deixa qeu passin coses i aniràs veient. Conèixier a algu i decidir si t'agrada és un procés! i tu estàs aquí en aquest camí.

Has fet bé al llista, però si, has de trobarels-hi com a mínim 3 defetes a cadascú i decidir amb quins dels defectes acceptaries viure...

Vés veient en com et sents amb cadascú... TAMBÉ ÉS MOLT IMPORTANT ! I això necessita un temps de relació!

Endavant

ELi AUlet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: