Logotip de Adolescents.cat
Mariagl77
Mariagl77
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/10/15 15:38
NO DEIXO DE PENSAR EN ELL !!!
Hola , sóc una noia de Barcelona i els caps de setmana i estius pujo al meu poble , aquest estiu ha sigut el primer al poble i estava una mica espantada . Llavors unes amigues em van presentar a un noi , quan el vaig veure per primera vegada em va transmetre molt , confiança i era molt tendre. Anaven passant els dies i cada vegada ens parlavem mes fins que vam començar a sortir i vam arribar a estar casi dos mesos pero ell em va deixar perque pensavem que la distancia ens faria patir. Ara som amics , molt amics i el trobo a faltar com algo mes , tambe m'he adonat de que ens veiem bastant i que no seria un prolema aixo !! siusplau que puc fer ajuda !!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:35
Hola MARIAGL77!

Doncs sembla que la cosa pinta bé. Pot ser que ell necessiti veure clar qeu no serà tan complicat? si de moment funciona docns segueix així, no facis cap canvi i vés veient què passa. Quan estiguis impacient intenta distreure la impaciència.

Si veus que s'allarga molt temps...i no canvia potser serà quan hauràs de plantejar, eprò els coes apoc a poc tenen millor resultat! Tots tenim ritmes diferents i sembla quqe ell li funciona veure-ho clar a poc a poc.

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: