Logotip de Adolescents.cat
1Dlover8
1Dlover8
Any: 1999
Comarca: Selva
Data: 12/10/15 15:11
S'ho dic o espero?
Hola!

Des de fa unes setmanes (al començament de curs) em vaig començar a fixar en noi de clase que venia d'un altre institut. Vaig començar a parlar amb ell pel WhatsApp, perque em donava vergonya parlar amb ell en persona encara que el mirava molt. Des d'aquell dia, vam començar a parlar en persona y pel WhatsApp amb més freqüencia, fins i tot crec que em mira. Pero, un dia, em va dir que li agradava una amiga meva, pero no se si s'ho va inventar perque no parla amb ella res i ella pensa el mateix. Crec que m'esta començant a agradar de veritat, pero sempre que parlem d'aquest tema em diu que li agraden altres i jo tampoc li he dit que m'agrada una mica (per vergonya i por de com reaccionaria ell). No se que fer, no aguanto aquesta situació... Que hauria de fer, dir-li que m'agrada o no fer res i esperar una mica a veure si es correspon, o que??

Gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:33
Hola! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs sembla que aneu guanyant confiança. Pots tirar-te una mica a la piscina, però no molt ...Quin seria el mínim canvi que pots fer? epr exemple, dir-li "piropos", parlar més carinyosament...Escull un mínim canvi i fes-lo! Fes l'experiment i veuràs com reacciona. Vés fent petits canvis i t'aniràs sentint segura i trobaràs si et diu la veirtat o no. S i hi ha bon rotllo tal com teniu, t'ajudarà. Segueix disfrutant de la relació encara que no tinguis respostes ara!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: