Logotip de Adolescents.cat
bluesea
bluesea
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/10/15 15:00
Enamorada del meu internet friend?
Hola!
No sé com començar a fer la consulta, a més que no crec que sigui en un tema de psicologia pero tampoc sabia en quina demanar consell.
Porto ja parlant per whatsapp casi un any amb un noi que viu molt lluny de mi (mes de 500 km), ens vam començar a parlar perque jo li vaig fer una broma, i ens vam acabar caient molt bé. Desde fa un temps que m'adono que el necesito al meu costat, necesito poder-lo abraçar i demanar-li les gràcies per tot. He pensat que m'agrade, perque sempre ens expliquem tot i em va dir que una noia l'estime i em vaig sentir una mica jelosa, no tinc raó per estar-n'hi... les meves amigues diuen que sempre parlo d'ell i no sé. Ell em fa sentir molt bé, ja que m'ha ajudat en molt i sé que sempre el puc tenir allí. Pero tinc por de enamorar-me d'ell. Potser ja ho estic i tot no ho sé. Com puc saber si estic enamorada d'ell si sol parlem per whatsapp? És això possible?
I si ho fos...com li diria? Potser els meus sentiments cambien o han estat erronis o potser ens deixem de parlar...o potser començem algo pero, ni ell ni jo volem algo amb algú, com voldriem algo a distància?
Que puc fer? Ajuda si us plau...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:29
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs seria important fer el aps si en tens ganes i llavors aj veuràs què apssa. Pots trucar-lo també. Però si ho veus massa, pots anar a poc a poc. Vés canviant el llenguatge de la conversa, fes-ho més íntim, tira-li algun piropo...etc...

No sabràs com et sents i què pass fins que ho hagis fet! No podem predir el futur! Però si prepares el terreny et serà més fàcil .

Endavant

ELi AUlet www.intepresonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: