Logotip de Adolescents.cat
bunz
bunz
Any: 1997
Comarca: Baix Camp
Data: 12/10/15 02:36
3 ANYS AMB EL MATEIX PROBLEMA!!
Bé, tot va començar fa 3 anys, però per més que ho intenti no sé com parar. És una mania que tinc que m'arranco els cabells i mels menjo, però només els que són diferents o sigui els que són més forts i negres. Vull deixar de fer-ho, però per més que vull no puc parar. Ho faig cada dia i si mires bé sota els cabells es nota que estan arrencats perquè són més curts.
Què puc fer per parar? I perquè em creixin els cabells més ràpidament?

Moltissimes gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 12:24
Hola bunz!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs hi ha tècniques molt eficaces. Un treball psicoterapèutic t'aniria molt bé. Et recomano la teràpia breue stratègica. Busca per la teva zona un psicòleg que treballi en aquesta línia, a la capital més propera trobaràs llocs.

Per què creixin més ràpid? doncs no arrencar-los, però es clar, això depèn de que realment tu ho vulguis canviar i de que comencis a fer un pas, per exemple: arrancar-te'n un cada dia, etc...El que tu estiguis disposada a fer per començar.

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: