Logotip de Adolescents.cat
fanlodo
fanlodo
Any: 1999
Comarca: Garrigues
Data: 10/10/15 20:15
Etapa passada. Com continuar? (fanlodo)
Hola, primer de tot gràcies per contestaar
Ja he oblidat al meu amor prohibit, (que gràcies a ell em vaig quedar tres anys estancada en aquest tema) i ara vull avançar. Durant aquests tres anys tothom ha anat avançant, s'han liat, han tingut la seva primera vegada, etc. Però jo estava tancada en aquest tema. Com puc avançar? Em fa por liarme (tampoc es que hi tingui un brutal interès)... Com ho faig per avançar? Com puc començar de 0 amb els nois? Deixar enrere el meu passat i començar de nou? Mil gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/11/2015 11:41
Hola fandolo!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs fent el priemr pas. Ara sents que estàs apralitzada eprquè et tornes a obrir al món, a noves experiències i noves persoens! T'esperen moltes aventures i grans aprenentatges! Fes i aprofita el que et vaig apssant al dia a dia. Arrisca't a la teva por amb la cursiositat de saber què pot passar. Fés unmínim canvi i veuràs com a partir d'un eptit canvi tot va arribant!

Endavant!

Eli AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: