Logotip de Adolescents.cat
forgetshitandmoveon
forgetshitandmoveon
Any: 1999
Comarca: Alt Urgell
Data: 08/10/15 21:43
AQUEST COP CONTESTEU SIUSPLAU
Aveure, la primera consulta que vaig enviar va ser sobre un problema que tenia amb un noi que és el següent (aixi em responeu les dues consultes pls):
Fa temps em va obrir el que era el novio de una amiiga meva i tontejavem i tal i us vaig demanar que que havia de fer, si quedar amb ell o deixarlo estar. La cosa es que quan van tallar, no quedavem i ell s'enfadava cada cop que li posava alguna "excusa" i un dia per laltre vem deixar de parlar. Mes tard mel vaig trobar pel carrer (MOLT INCOMOD) al principi no em creia que fos ell, i ens vem mirar amb un cortee, i li havia de dir algo i clar, vaig saludarlo i que va fer? Sudar. Molt normal. Des daquell dia em coincidit en bastants events i no ens dirigim la paraula:") Molta gent em diu que lobri o algu i no vull. Que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/11/2015 09:56
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

La relació entre tots s'ha refredat, sembla que a tu encara t'interessa una mica, però ell no ha donat senyals d'aquest interès. Si tu realment tens ganes de quedar amb ell i veure com evoluciona.... endavant! Fes-li una proposta de quedar! Però si tu mateixa ja tens alguns dubtes i no saps massa si et ve de gust... dóna't uns dies per veure què sents.

Una abraçada!
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: