Logotip de Adolescents.cat
Puseta
Puseta
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 08/10/15 19:11
NECESSITO AJUDA
Fa temps vaig estar sortint amb un noi, tot anava super bé, però tot se'm va anar complicant. Estava indecisa, no tenia temps per tot, no sabia si estar amb ell o amb les amigues fins que tot es va acabar. Encara sento coses per ell, li he explicat moltissimes vegades el que sento i que agrairia una 2a oportunitat però ell diu que ha passat pàgina, que està millor sol i que vol disfrutar de la vida amb els amics. Ja no se que més fer, tampoc vull fer-me pesada però en aquests moments el necessito més que mai.
AJUDA! QUÈ PUC FER?!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/11/2015 18:55
Hola Puseta,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs sembla que ell ja ha pres una decisió al respecte i tu ho hauràs d'acceptar. Sabem que costa acceptar que una persona no vol tornar amb nosaltres, però no podem obligar a ningú a tenir una relació, oi?

Així que potser tu també hauràs d'aprendre d'aquesta situació, recordar què et va fer tallar amb ell i quines dificultats tenies per mantenir la relació de parella. Potser et donarà algunes pistes per començar a passar pàgina.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: