Logotip de Adolescents.cat
JosepVi
JosepVi
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 08/10/15 01:37
No sé que fer...
Hola,
tinc nòvia des de fa 4 mesos i poc, i m'he l'estimo bastant!
Però conec una noia de França que ens veiem unes 3 setmanes l'any que em té bojament enamorat.
No sé que fer, estimo a la meva nòvia i no la vull deixa.
Però aquesta noia francesa nota que l'estimo iguaal, o inclús una mica més, em noto perfecte al seu costat, i crec que també li agrado.
No sé que fer, estimo a les dues, però una mica més a la francesa, però no vull deixar a la meva nòvia actual perquè ja li han fet molt de mal, i a més, ningú m'assegura que pugui durar molt amb la francesa, tot i que m'agraderia fer-ho tota la vida...
Que faig? Segueixo amb l'actual i intento oblidar a la francesa? O lluito pel nou amor? No sé que, si us plau, ajuda
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/11/2015 09:31
Hola Josep,

Sembla que tens un embolic al cap. A vegades ens sentim atrets per moltes persones, però no podem confondre l'amor amb l'atracció. Tampoc podem confondre la comoditat de tenir parella amb l'amor.

Si sents que estàs en dubte, potser necessites parar i donar-te un temps per pensar. Estar sol també t'ajudarà a veure quines són les teves prioritats ara mateix. No et quedis amb una persona només per la por a estar sol, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: