Logotip de Adolescents.cat
andriw13
andriw13
Any: 1996
Comarca: Ripollès
Data: 07/10/15 22:12
SEXUALITAT !!
Hola!!!
L'altre dia vaig decidir explicar-li a me mare que m'agradaven les noies, i la veritat es que no s'ho va prendre gaire be. Ja fa uns dies que no em parla i estic una mica preocupada, creieu que ho entendrà ??
M'agrada molt una noia una mica més gran que ji i crec que ho sap... Quan veu algun amic meu que es homosexual, els mira amb deprecií, que creieu que tinc que fer??
P.D: Em dic Andrea :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/11/2015 18:41
Hola Andrea,

Doncs és fantàstic que ho hagis explicat a la teva mare! Segurament no va ser fàcil fer-ho, i potser per ella també va ser un xoc. Dóna-li un temps per fer-se'n a la idea... i veuràs com tard o d'hora ho acabarà acceptant perquè et veurà feliç.

Et deixem un article al Blog de la Consulta Jove de la psicòloga Paula Alcaide, on parlar precisament d'això, de la reacció dels pares davant la homosexualitat dels fills:





Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: