Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 07/10/15 21:42
problemilla a classe d'història
hola, se que pensaras que estic boja peró fa ja 3 setmanes que he començat el 2n de batx i a classe d'història de l'art m'estic pillant moltissim del noi que seu el meu cantó, es nou d'aquest any peró molta gent de l'insti el coneix, crec que ell també està pillat de mi peró ho dubto.

sisplau diguem si està pillat de mi o no amb el que ara et diré:
em costa molt pillar les coses (soc moolt TONTA) i les meves amigues seuen el devant meu, n'hi ha una que es repetidora que es passa el dia girada parlant amb mi i el nen del meu cantó, amb aquestes que estavem parlant d'una escultura i ella li pregunta "-estas entenguent el que t'estic digent?" i ell "-no peruqè no t'escolto" i desprès jo vai dir "jo si que ho he entès", i ella fent broma com sempre diu "veus? ella que es la nena mes TONTA de la classe ho ha entès i tu que ets super inteligent no?? com es menja aixó?", quan ella em va dir TONTA ell em va mirar i va dir "pobreta no li diguis aixó perquè es mentida". mes tard ell no se que feia amb el llapis que jo li anava mirant la ma i diu aver si ho saps fer i jo intentant-ho li vai tirar el llapis pel cap i diu "tranqui no m'has fet res" i despres com si fos seu se'l va posar a la boca i jo em vai quedar en plan "em pots tornar el meu llapis sense babes sisplau??" peró no se com el seu llapis va anar a parar al meu ull peró el mes fort es que es passa bona part de les classes mirant-me.
peró el pitjor es que cuan ens creuem pels passadissos em mira directe als ulls peró mai em saluda i aixó em fa dubtar de si li molo o no.

en un cas hipotetic de que li molés i de que estiguessim sortint, tu que creus que hauria de fer surtir amb ell i seguir estan sentada al seu canto o surtir amb ell i demanarli a una amiga que em canvii el lloc per no estar al seu cantó i despista-me??

mérci ^_^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/11/2015 18:38
Hola bonica!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Entenem que tinguis aquests dubtes, però nosaltres no et podem ajudar! Només ell sap què sent per tu, igual que només tu saps què sents per ell. De totes maneres sembla que us divertiu molt estant junts, no? Doncs deixa que aquesta relació vagi fluïnt. No tinguis pressa.... Disfruta de la seva companyia, dels seus acudits, i mica en mica veuràs si la relació s'intensifica i parleu fora de l'escola, o no....

Però no tinguis pressa i disfruta d'aquesta emoció!

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: