Logotip de Adolescents.cat
Muwigara
Muwigara
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/10/15 19:59
Podrieu fer un test? Necessito aquest test jajajajaja
Hola!
Estic confosa perquè en la meva classe nova hi ha un nen que hem fa sentir coses, no se quin tipus de coses.
Però quan hem somriu es com que res no importa, tinc la necessitat de parlar amb ell sempre, i si una tarde no m'ha obert o no l'he obert per whats... fatal tot.
Ara bé, m'agradaria saber que es lo que sento per ell, si atracció o que m'agrada. I de pas per aquells que també estan confosos posar si s'esta enamorat
Estaria be fer un test amb a
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 22:37
Hola Muwigara!

Pel que expliques atracció sí que sembla que en sentis... i tu mateixa aniràs descobrint si és només això o realment t'agrada i t'has enamorat d'ell. Si finalment creen el test, potser t'ajuda a alcarir-te una mica, però el que realment val és el que tu sents i això només ho pots saber tu!

A veure si tens sort! ;)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: