Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 05/10/15 19:30
Carta el nen dels meus ulls, EMT.
Hola, m'agradaria moltíssim i em farieu un gran favor, si em publiquessiu aquesta carta. Ja que va dirigida el nen que desde març em té robat el meu cor i no sóc capaç de demostrar-li bé el que realment sento cap a ell i enviant això crec que és una de les millors maneres de fer-ho.

t’escric això per fer-te veure que els meus sentiments cap a tu són de lo més pur que hi ha.
Va ser doncs el 28 de febrer, que vaig decidir obrir-lo, sincerament no pensava que els sentiments arribarien a on han arribat. Vaig conéixer el nen que ara mateix tinc en ment i que estimo, a tu. El dia que tinc marcat el meu cor és el dia 7 de març, juntament, amb el dia següent. Va ser aquell dissabte 7 de març, que va ser màgic, només tu i jo, sabem realment el que vam sentir. El 8 de març ja si que va marcar un abans i un després dins meu, el meu nen, el nen dels meus ulls, ja el tenia el meu costat, protegint-me i cuidant-me sempre.

Des de aquell dia, han passat moltíssimes coses, bones i no tant bones.. Però saps en una relació no tot és perfecte, tota relació té els seus entrebancs, baralles, discucions.. Però que al final serveixen per adonar-nos de lo que realment ens arribem estimar l’un a l’altre. Tots dos sabem lo que sentim l’un per l’altre, el problema és que ens preocupem més pel nostre entorn, del que diran, o com reaccionaran, que deixem els nostres sentiments tancats.

Vull que tot allò que un dia vam crear, torni. Aquelles conversacions que no tenien final, aquelles abraçades, d’aquells “t’estimo” i que em callaves (ja saps com) perquè no digues que jo mes, d’aquelles mirades que ens ho diem tot, inclús trobo a faltar aquelles discucions estúpides, per tonteries que cap dels dos entenia, els atacs de gelosia per por de perdrens un a l’altre, aquells entrenaments esperant a veure’t.. En realitat t’extranyo a tu, i a tot lo que vam crear tan bonic, els dos junts.

Amb això vull que te n’adonis que tot allò que vam deixar un dia, cap dels dos ho hem sapigut superar. Cap dels dos té ulls per una altre persona, per molt que ho intentem, sempre el final del dia acabem pensant.. Ojala et tingues aqui amb mi. I, doncs? Perquè no ens oblidem per un segon de tothom, i pensem en nosaltres i de lo que realment sentim i volem. Espero que llegeixis això i te n’adonis que seperats no fem més que fer-nos mal i anar contra els nostres propis sentiments.

Ja t’ho dit més d’un, i, t’ho torno a repetir.. Perquè els dos som tant orgullosos? Per què no deixem la por, i estem junts?

Simplement, vull que sapigues que cada dia estic més convençuda que estic ben enamorada de tu, t’estimo EMT.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 22:31
Hola!

Esperem que tinguis sort i a veure si publiquen la teva carta! :)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el consultori!

L'equip d'InterPersonal
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: