Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 04/10/15 21:14
Estic tancada en mi mateixa
Holiss, us explico una mica la meva situació.

Em dona la sensació que no puc explicarli res del que penso a ningú. Vaig explicant coses a diferentes persones però mai tot a una. Ni a la meva millor amiga. No acustumo a dir el que penso però si ho dic em diuen coses que no vull que em diguin. No vull que em diguin res però a la vegada tot. La meva millor amiga mescolta pero la seva opinio no em convenç mai, em dona la sensació que minteresso jo per ser mes amigues que ella que ja dona per suposat que sempre estaré alla. Però es que el problema es que no li puc dir ni qui magrada perquè el seu major problema es una cosa moolt absurdada per mi.Vull explicar com em sento que em pasa i tot el que penso però no se a qui. Vull la opinió d’algú i no vull que siguin respostes típiques. Estic tancada en mi mateixa i no se com sortirme ni amb qui obrirme. Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:56
Hola!

Sóc l'Eli AUlet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs entenc com et sents...Et diria que si tens ganes de parlar ens pots escriure aquí i explicar el problema. Saps que adolescents és una eina per vosaltres i és confidencial. També et pot anar molt bé escriure mitja horeta cada dia. I si vols algu de cra a cara, busca assessorament al Putn jove o Servei de Joventut de la teva zona. Allà o et poden atendre o t'assessoraran de llocs on anar.

Explica, i expressa't i tot agafarà una altra forma.

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: