Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 04/10/15 20:38
Ho dic...😿
holaaaa soc una noia de 13 anys i fa poc em vaig adonar que una amiga es feia talls al braç. Sempre anava amb maniga llarga i un dia m'ho va explicar. Nose que haig de fer ella em va dir que actues com si no m'hagues dit res, però no se si li he d'explicar a algu. Vaig intentar parlar del tema amb ella, li vaig preguntar perque ho feia i ella em va dir que tenia molts problemes familiars i que fer-se talls la feia sentir millor. Siusplau digeume que haig de fer es una de les meves millors amigues i estic molt preocupada no vull que li passi res, pero tampoc vull dir-ho i que s'enfadi amb mi....Que faig???
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:52
Hola! Sóc l'Eli AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Pots actuar així:

- demosta-li qeu pot comptar amb tu.

-Si vol parlar del tema escolta-la. Tampoc has de dir molt! Escoltant-la bé se sentirà acompanyada i recolzada.
-Diga-li com n'és d'important i que tens ganes de que es solcuioni i qeu es solucionarà.
- Diga-li que es solucionarà. Buscant ajuda tot millora!
-Podeu buscar ajuda juntes. Anar a psicoteràpia l'ajudarà a trobar diferents solucions.

S'haurà de plantejar amb un adult de confiança i amb pares si això segueix, eprquè és molt perillos el que està fent!!!! Hi ha altres maneres de solucionar la situació positives i satisfactòries!

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: