Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 04/10/15 20:30
Que faig??!!
hola soc una noia de 13 anys. Fa poc la meva millor amiga em va dir que era lesbiana, jo no tinc res en contra de les lesbianes ni em molsta ni res però esque desde que m'ho va dir em sento incomoda nose com actuar ni de que parlar amb ella. Intento actuar com sempre pero esque no se que fer. Siusplau necessito consell que faig...???
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:44
Hola! Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Interperosnal.

DOncs has de se tu mateixa i actuar normal. Potser ha estat una reacció de que t'ho hagi dit això de sentir-te diferent, però realment ha confiat amb tu i comptat amb tu perquè sap que teniu una amistat bona i que ets capaç de comprendre les particularitats de cadascú! Que t'hagi dit això no canvia res, tot és igual!! Ser lesbiana o hetero no defineix els amistats! Ni t'enrecordes!! ; )

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: