Logotip de Adolescents.cat
flor
flor
Any: 1999
Comarca: Selva
Data: 04/10/15 14:08
La meva amiga
Fa dos mesos que vaig conèixer a una noia, i ens vàrem fer molt amigues, el que passa es que ahir va tallar amb el seu novio, ella viu a 35 minuts del meu poble i sempre baixava al meu poble, però ara que ha tallat amb el seu novio ja no tornarà a baixar mes, i teniem molt de carinyo les dues, ens estimàvem un piló. I ara no la tornaré a veure més perque no baixarà pel meu poble, i la trobaré molt a faltar, ahir vaig estar plorant hores i hores, aquesta nit no he dormit, i avui també estic malament per aquest tema.
Què puc fer? Li dic per quedar amb ella de tant en quan o la deixo? Parlo per whats o que faig? Nose si quedar amb ella, o si ja no quedar més i a més a més avui serà l'iltim dia que ens veuriem...
Que faig???
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:28
Hola flor!

Docns es clar que has de quedar amb ella! i parlar-li! La gent ens porta a gent i si estem bé amb algu que arriba a les nostres vides l'hem de cuidar!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: