Logotip de Adolescents.cat

Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 04/10/15 10:53
Li molo?
Hola!!
M'agrada el meu millor amic, pero jo no se si li agrado a ell encara que estem tontejant tot el dia i a classe em mira tota l'estona... Pero esque si li agrado i hi ha confi nose perque no m'ho diu😔 la setmana que be ens anem de convivències i vindran els nois a la habitació per la nit, creus que allà serà el moment?
Ah i també una altra cosa, aquestes setmanes son les fires de sarria, i ahir vam pujar als "autodechoques" junts i va estar molt be, pero pf nose
Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:27
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Ostres, té bona pinta! Doncs temps al temps! Sí, a les convivències sempre passen coses. Disfruteu i divertir-vos i des del bon rotllo tot anirà venint!!

Sort!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: