Logotip de Adolescents.cat
claari
claari
Any: 1998
Comarca: Garrotxa
Data: 03/10/15 19:53
Regal per una amiga
Que jo sàpiga no he llegit mai cap article dient exemples de regals per fer. Estic a una colla d'amigues que totes fem l'aniversari a l'Octubre i al Novembre. Totes estem pensant en quin podria ser el regal perfecte. M'encantaria que redactessiu un article amb idees de regals per les teves amigues. Ja sé que això no és de psicologia però m'encantaria saber-ho!

Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 13:02
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Interpersonal. Doncs com molt bé dius no e´s de psicologia..però per a relacionar-ho, et suggereixo regals ligats a records i bones memòries del grup, i fets amb tota la creativitat possible. Ara que estan de moda les manualitats és fàcil trobar idees.

Un video, un album de fotos, cd's amb música que us ha unit...una samarreta igual..etc

Alguna cosa per riure molt quan ho tingueu o per recordar lo bonic que és l'amistat!
Vinga, a pensar!! jeje!!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: