Logotip de Adolescents.cat
Quimeraa
Quimeraa
Any: 1998
Comarca: Bages
Data: 03/10/15 14:46
Anorexia
[m'agradaria publicar-ho de forma anónima sisplau]
Bon dia, fa uns mesos vaig començar una relació a distancia amb una noia. Tot va de meravella, jo sóc molt feliç amb ella, i crec que ella també ho és... El problema és que a casa seva sempre hi han problemes. Ja fa un any va patir anoréxia i la va ''superar''. Fa poc va començar a tornar a pensar i a veures de la mateixa forma en la que es veia i per rematar-ho la seva família li diu que está grassa, quan està en perfectes condicions! Li costa menjar, però ho fa, almenys menja, o això em diu... Per a mi es una situació molt complicada, tret que ella es de Galicia, i si pogués estaria donant-li el meu suport allà mateix, però no es posible... De totes formes li dono suport amb el que puc. Li dic que s'esforci, que ella pot, que està perfecte, te un cos molt bonic i que no ha de pensar de la forma en la que ho fa, l'animo, i li dic que menji una mica més. Li he dit que visiti a un especialista,i diu que li ha dit a sons pares moltes vegades i han passat d'ella.
Ho passo molt malament, perque no m'agradaria veure malament... Podríeu dirme com la puc animar i també si hi ha alguna institució habilitada per el govern amb la que pugui demanar suport?
Moltes gràcies, bon dia ^^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/11/2015 12:56
Hola Quimeraa!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interperosnal.

Entenc que et preocupi...I a l'hora dir-te que ho estàs fent molt bé! No se m'acut una millor forma d'animar-la que recordant-li totes les potencialitats que té. Recorda-li també qualitats, virtuts i capacitats qeu té com a persona , més enllà del cos...

El tema de l'especialista és molt important. Una psicoteràpia l'ajudarà. Si va al Servei de Joventut de la seva zona l'assessoraran d'on anar. No se el lloc a Galicia, eprò totes els administracions tenen servei de joventut, on hi ha un departament dedicat a Salut Jove.

Endavant

ELi Aulet www.itnerpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: